Om oss

Vi har öppnat något som vi själva har saknat i Malmö, något gott, något sunt, något lagom mättande samt mycket prisvärt.

Som namnet antyder så serverar vi smörrebröd rätt och slätt. Vår ambition är att servera de godaste smörrebröden i Malmö med omnejd och därför så har vi ett renodlat konceptet och tanken är att nischa in oss på den banan.

Väl mött
Smör & Bröd

INSPIRATION FRÅN Köpenhamn

Efter många besök och provsmakningar i Köpenhamn på många nyöppnade och trendiga inneställen som serverar smörrebröd så ställde vi frågan, varför finns inte detta i Malmö? 

Vi upptäckte också att smörrebröd idag skiljer sig ganska mycket från förr. Smörrebröd har blivit sundare mat, enkelt, stilrent, smakrikt, väldigt trendigt och populärt igen efter en viss nedgång för några år sen.

Därför beslöt vi att öppna ett sådant ställe i Malmö. Smörrebröd fast på vårt vis, så som vi själva skulle vilja att det smakade.

Smörrebröd är sund mat

Smörrebröd passar utmärkt för alla tillfällen, alla tider på dygnet. Smörrebröd är enkelt att ta med.

I vår trivsamma restaurang kan man avnjuta dessa delikatesser på plats, att ta med eller att beställa för catering

Till våra smörrebröd erbjuder vi nybryggt kaffe, te, samt öl och läsk. I vår breda meny med smörrebröd kan man välja att äta något från havet, från gården eller från det gröna.

Smörrebröd är god mat. En skiva rågbröd med mycket pålägg, goda såser och tillbehör. 

Du hittar oss på bästa A-A läge mitt i centrum mellan Casinot och Södergatan på Grynbodgatan 5. Det är lätt att parkera utanför vid avhämtning.

JOBBA HOS OSS

Vi letar alltid efter människor med god känsla för service. skicka ditt personliga brev till kontakt@smorochbrod.se

Scroll to Top